gravatar

Info Product

RxLite adalah minuman pracampuran fiber koko yang membantu membakar lemak dan mengurangkan selera makan.


Rasanya yang enak, cara penyediaannya yang mudah, dan kesan yang cukup efektif membuatkan RxLite produk pelangsingan terhangat di pasaran.


Apakah halangan paling utama dalam mengikuti program pelangsingan produk lain???


Kajian menunjukkan bahawa RASA dan KESAN SAMPINGAN merupakan 2 perkara paling menghalang pengguna mengikuti produk lain.


RxLite unik kerana keenakan semulajadi daripada koko dan glucose oligosaccharides.


RxLite mengandungi bahan-bahan utama iaitu Carcinoga Cambogia, L-Carnitine - dua bahan yang telah terbukti secara saintifik membantu membakar lemak. Selain itu, ia diproses dengan medium Rx-Water yang menjadikannya berAura.


 


 

Ia diadun dengan Koko asli (Flavoids) yang bersifat anti kanser melebihi teh. Dengan mengambil Rx-Lite sebelum sarapan & makan tengah hari, ia akan memberikan anda tenaga extra serta rasa kenyang yang asli. 2 bahan utama tadi akan mula bertindak membakar lemak berlebihan dari badan anda dan anda akan rasa badan lebih ringan tanpa ada kesan sampingan yang merbahaya. Sebaliknya anda rasa bertenaga dan sihat. Namun pun begitu, Dr. Noordin menyarankan agar kita mengurangkan 'portion' pengambilan karbohidrat seperti nasi semasa mengamalkan Rx-Lite. Sebaliknya, menambahkan 'portion' lauk-pauk kita termasuk sayur & buah-buahan. Anda akan dapat rasakan perbezaannya serta berpeluang mendapat berat badan yang ideal.